Verlaag je energierekening direct!

Bespaar direct op je energierekening en verhoog de waarde van je huis door zelf 100% duurzame energie op te wekken. Door de aankoop van zonnepanelen bespaar je direct op je maandlasten. De prijzen van elektriciteit stijgen, terwijl jij steeds minder betaalt. Met 10 zonnepanelen bespaar je nu al snel € 1.500,- euro per jaar.

Wil jij ook verduurzamen en besparen?

Naast een besparing op de energierekening, zal ook:
– Je woningwaarde toenemen
– Je woning beter verkopen door een beter energielabel (verplicht sinds 2015)
– Je onafhankelijkheid ten opzichte van de energiemarkt en de overheid toenemen

Zonnepanelen woning

Voordelen van zonnepanelen kopen:

–  Je bespaart iedere maand veel geld!
–  Je hebt zonne-energie volledig in eigen beheer
–  Binnen 2-4 jaar terugverdient
–  Na de terugverdientijd ga je geld verdienen

A-Kwaliteit zonnepanelen en omvormers

StroomOpgewekt werkt enkel met A-kwaliteit zonnepanelen en omvormers. Omdat we al jarenlang actief zijn in de zonne-energie branche hebben we veel ervaring en een goed team van eigen certificeerde monteurs. De kosten van een zonnepaneelinstallatie is sterk afhankelijk van jouw eigen situatie.

5/5

Super geholpen. Onze omvormer was kapot gegaan en het merk niet meer te leveren. Prima geadviseerd over een nieuwe omvormer en deze werd snel geleverd en geïnstalleerd!

Jos, Alphen a/d Rijn

Via Google

5/5

Goede communicatie, gelijk bericht bij vertraging buiten hun schuld om. Kortom, zeer tevreden over dit bedrijf en… de installatie werkt prima.

Bernadette, Katwijk

Via Google

5/5

Top bedrijf. Denkt mee in mogelijkheden. Zonnepanelen geplaatst. Goede levering en na controle of alles goed is. Een echte aanrader ook prijswijs.

Marijke, Heemstede

Via Google

Check hoeveel jij kan besparen

Binnen één minuut

Veelgestelde vragen

De eerste stap om zonnepanelen te laten plaatsen is bekijken of uw dak geschikt is. Doe de gratis dakscan op onze website en zie gelijk hoeveel zonnepanelen je nodig hebt op basis van je stroomgebruik. De volgende stap is een afspraak in te plannen op locatie. Wil je liever meer uitleg over de mogelijkheden dan kun je een belafspraak of videogesprek inplannen. Is je dak geschikt dan stellen we de definitieve offerte op. Na akkoord wordt de plaatsing ingepland en ga je snel starten met het opwekken van je eigen stroom.

We gebruiken alleen A-merken zonnepanelen, omvormers, optimizers en micro omvormers. Hierdoor ben je verzekerd van een goede werking van het systeem en lange levensduur. De fabrieksgarantie voor omvormers is 10-25 jaar en voor zonnepanelen 15-25 jaar. De merken zonnepanelen waarmee we werken zijn; LG, Solar Fabrik, Jinko solar, JA solar en Trina solar. De omvormers welke we veel toepassen zijn: SMA, SolarEdge, Growatt en Enphase. 

Zonnepanelen leveren gelijkstroom ook wel DC spanning genoemd terwijl apparaten in huis wisselstroom (AC spanning) gebruiken. Om de stroom die de zonnepanelen opleveren in huis te kunnen gebruiken moet de stroom omgezet worden naar wisselstroom. De omvormer wordt in huis geplaatst en vormt de gelijkstroom om naar bruikbare wisselstroom. Wil je geen omvormer in huis dan kunnen we micro omvormers achter het zonnepanelen plaatsen. De stroom wordt dan op het dak via de micro omvormer omgezet naar wisselstroom. Groot voordeel van micro omvormers is dat je de prestaties van de zonnepanelen per stuk kunt monitoren in onze app. Daarnaast heb je geen omvormer in huis en komt er geen hoogspanning je woning binnen. Micro omvormers zijn iets duurder dan stringomvormers maar hebben een langere levensduur. De levensduur van een micro omvormer is 25-30 jaar. De levensduur van een stringomvormer is 8-12 jaar. Onderaan de streep kunnen micro omvormers dus zelfs goedkoper zijn stringomvormers.

Een optimizer (ook wel power optimizer genoemd) is een klein apparaatje dat onder elk afzonderlijk zonnepaneel geplaatst kan worden om de opbrengst per paneel te behouden als één paneel als gevolg van (gedeeltelijke) schaduwwerking zijn maximale opbrengst verliest. Als je optimizer plaatst en een deel van de zonnepanelen ligt in de schaduw dan worden de prestaties van alle zonnepalen negatief beïnvloed. Dit wil je natuurlijk niet en daarom is het aan te raden om optimizers te plaatsen. Het is afhankelijk van de (schaduw)situatie of deze extra investering interessant is.

Hoe snel de zonnepanelen geplaatst kunnen worden is afhankelijk van de configuratie van het systeem. De doorlooptijd van offerte tot plaatsing varieert van 3 tot 6 weken.

De landelijke overheidssubsidie op zonnepanelen voor particulieren is helaas al een tijdje gestopt. Veel gemeenten hanteren eigen subsidieregelingen en bieden speciale leningen met gunstige voorwaarden waar je gebruik van kunt maken.