Over StroomOpgewekt

Wat kan je van ons verwachten?

Bij StroomOpgewekt worden we blij van alles dat met groene energie te maken heeft. Het is onze persoonlijke missie om te verduurzamen en zonne-energie voor zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven beschikbaar te maken. De energieprijzen rijzen de pan uit. We helpen jou graag om direct te besparen op je maandlasten, zodat we samen de toekomst opgewekter tegemoet kunnen gaan!

Eerlijkheid

We zijn een open, transparante en opgewekte ūüėČ organisatie.¬†

Hoge kwaliteit

De producten die wij leveren voldoen aan de hoogste eisen en zijn voorzien van keurmerken. Wat wij leveren is goed én veilig.

Certificaten

StroomOpgewekt voldoet aan een scala van kwaliteitsregelingen, heeft eigen montageteams die bestaan uit opgeleid personeel en beschikt over professioneel materieel. Wij zijn InstallQ gecertificeerd en weten wat we doen. Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ waaraan wij ons conformeren.  Niet onbelangrijk in deze snel veranderende wereld.  

Ervaring

We hebben jaren ervaring in zonne-installaties voor grote bedrijven. Ook voor laadpalen en batterijopslagsystemen  ben je bij ons aan het juiste adres. 

De beste deal

StroomOpgewekt belooft jou de beste aanbieding. We bekijken jouw persoonlijke situatie en zorgen ervoor dat onze oplossing voor jou werkt. 

Check hoeveel jij kan besparen

Binnen één minuut

Contact

Tijdens een persoonlijk gesprek adviseren we je graag over jouw situatie. Maak nu een vrijblijvende afspraak!

5/5

Heerlijk bedrijf om mee te werken! Super in communicatie, planning en nakomen van afspraken; dat is wat klanten willen. Nemen de tijd in het voortraject, komen met duidelijk plaatje.

Nancy, Voorburg

Via Google

5/5

Top bedrijf. Denkt mee in mogelijkheden. Zonnepanelen geplaatst. Goede levering en na controle of alles goed is. Een echte aanrader ook prijswijs.

Marijke, Heemstede

Via Google

5/5

Gedegen voorlichting, prima planning, goed georganiseerde installatie, uitstekende after sales.

Louk, Wateringen

Via Google

Hoe kan jij bijdragen?

Iedereen zal zijn of haar steentje moeten bijdragen aan een
duurzame toekomst en de energietransitie.

Zonnepanelen woning
Zonne-installaties

Voor woningen

Zonne-installaties

Voor bedrijfspanden

EV's opladen

Verschillende laadpalen

Veelgestelde vragen

Alle informatie op een rij